Ben jij klaar met urenlang cardio, crash-diëten, jezelf overeten en je schuldig en dik voelen? Wil jij fit en gezond zijn, weer kunnen genieten van etentjes met vrienden en vol trots die leuke outfits dragen?

Doe dan mee met ons Vet Verlies Programma: je verliest 4 tot 12 kilo in 3 maanden en je geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost!

Vrouw die veel gewicht is verloren

Binnen 3 maanden straal jij weer...

Met onze coaching helpen wij je in 3 maanden tijd om zoveel mogelijk vet te verliezen of jouw doel te behalen. En dat zonder crash-diëten en elke dag sporten. Wij willen juist dat je een duurzame leefstijl aanleert waar je ook plezier aan beleeft.


Het hoeft helemaal geen straf te zijn, wij vinden juist dat je moet genieten van het proces!


Je doet het trouwens niet alleen, maar samen met de andere powervrouwen die meedoen aan dit Vet Verlies Programma.


Dit kun je verwachten:


Wij coachen jou om binnen 3 maanden 4 tot 12 kilo te verliezen én je zelfvertrouwen een enorme boost te geven. Je weet daarna ook hoe je ervoor zorgt dat je die kilo's er vanaf houdt.

We gaan niet alleen aan de slag met je fysieke gezondheid, maar focussen ook op het mentale deel. Als je onzeker bent en niet lekker in je vel zit, val je minder snel af en houd je het minder goed vol. Daarom geven wij jou ook tips en oefeningen om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Zo zit je lekkerder in je vel en straal je al voordat je jouw afvaldoel hebt bereikt.

Je krijgt toegang tot onze trainingsapp waarin je jouw work-outs op maat met 3D animaties van de oefeningen vindt. Zo weet je precies wat je moet doen, wanneer en hoe lang om optimaal resultaat te behalen. Elke week doe je twee tot vier work-outs (afhankelijk van je niveau en voorkeuren).

Elke week ontvang je een nieuw weekmenu op maat met lekkere, gezonde recepten die simpel te bereiden zijn en vol variatie. We houden niet alleen rekening met je calorie- en macrobehoefte, maar ook met intoleranties, wat je wel en niet lust en hoe vaak je wilt eten. Spreekt een maaltijd je toch niet aan? Dan kun je dit recept heel eenvoudig vervangen door een andere recept. Met één klik op de knop stel je jouw boodschappenlijstje samen. Zo wordt het boodschappen doen, eten inplannen en eten koken veel simpeler en hoef je niet de hele dag met voeding bezig te zijn.

Tijdens het gehele traject houden we jou gemotiveerd en scherp, zodat jij gericht aan je doelen blijft werken en gegarandeerd resultaat behaald. Elke week vul je een feedback formulier in, zodat jij on track blijft en we kunnen bijstellen waar nodig.

Jij mag 24/7 al jouw vragen stellen via onze trainingsapp of per e-mail. Wij beantwoorden dagelijks alle vragen, zodat jij direct weer verder kunt.

Na deze 3 maanden ben jij 4 tot 12 kilo kwijt, zit je lekker in je vel en straal je als nooit tevoren. Je hebt alle handvaten om zelfstandig verder te gaan en jouw resultaat te behouden.

Voorbeeld trainingsapp

Wie kan meedoen?

Jouw succes is ons succes. Daarom doen wij er alles aan om jou te helpen het gewenste resultaat te behalen. Maar we rekenen ook op jouw inzet, want wij kunnen het niet voor jou doen.


Dit programma is dan ook alleen geschikt voor jou als je bereid bent om 100% te geven. En met jezelf afspreekt om dit programma ook echt 3 maanden te volgen en niet na een week weer over te stappen op een nieuwe methode. Continu switchen - omdat je denkt dat iets anders beter werkt - gaat je namelijk niet helpen om af te vallen en te stralen.


We verwachten ook dat je wekelijks een feedback formulier invult. Zo blijf je on track en kunnen we bijstellen waar nodig.


Verder is het belangrijk dat je niet aan het herstellen bent van een blessure of ziekte. Dan kun je de work-outs namelijk niet of niet goed volgen. Ben je herstellende en wil je graag meedoen? Neem dan even contact op per mail via rowan@krachttraining-vrouwen.nl. Dan kunnen we samen kijken wat er wel mogelijk is.

Voorbeeld weekmenu's

Zo doe jij mee:

Wil jij vol zelfvertrouwen op een terrasje of in een restaurant zitten zonder het gevoel te hebben dat iedereen over je oordeelt? En wil je weer blij zijn als je in de spiegel kijkt? Doe dan mee met dit driemaandelijkse traject voor slechts eenmalig 147 EUR (i.p.v. 197 EUR) en verlies 4 tot 12 kilo!

Na je aanmelding ontvang je een e-mail waarin we je vragen een vragenlijst te beantwoorden. Deze informatie gebruiken wij om een persoonlijk trainingsschema voor je samen te stellen.

Vlak voor jouw gewenste startdatum ontvang je een link om je gegevens in te vullen voor je weekmenu's. Na het invullen van je gegevens ontvang je direct jouw eerste weekmenu.

Ook ontvang je vlak voor jouw gewenste startdatum een uitnodiging voor onze trainingsapp. Hierin zetten wij jouw op maat gemaakte work-outs voor je klaar.

100% tevredenheidsgarantie.
Binnen 30 dagen niet goed = geld terug.

Vrouw die veel gewicht is verloren

Ruim 300 vrouwen zoals jij hebben dit programma gevolgd en fantastische resultaten behaald


"Het trainingsschema is super. De recepten zijn lekker en makkelijk klaar te maken. Het getal op de weegschaal gaat elke week omlaag, dus dat is heel fijn."

- Vicky


"Ik heb geen honger en geniet van alle lekkere recepten. De trainingen zijn heel leuk om te doen. Fijn dat ik mijn voortgang goed kan zien in de app."

- Marja


"Ik ben al 2 kilo verloren in de afgelopen twee weken. En ik zie nu al wat lijntjes bij mijn schouders!"

- Nathalie

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Welk resultaat kan ik verwachten?
  Met dit programma verlies je 4 tot 12 kilo binnen 3 maanden. Natuurlijk hangt dit ook wel af van jouw inzet. Als jij het programma niet of maar half volgt, zullen jouw resultaten minder goed zijn. Wij helpen je wel zoveel mogelijk om gemotiveerd te blijven en het vol te houden, zodat jij ook echt resultaat ziet. Het verliezen van gewicht is echter niet het belangrijkste. Een belangrijke reden om gewicht te verliezen is voor veel vrouwen weer lekker in hun vel zitten en zelfvertrouwen hebben. Dat is dan ook een belangrijk focuspunt van dit programma. Na dit programma heb je veel meer zelfvertrouwen, zit je lekkerder in je vel, houd je van je lichaam en straal je weer.
 • Ik sport het liefst thuis. Kan ik dan meedoen?
  Ook als je graag volledig of gedeeltelijk thuis sport kun je meedoen met dit programma. We houden hier rekening mee bij het samenstellen van je trainingsschema en kijken ook welke materialen je in huis hebt.
 • Kan ik meedoen als ik ook andere sporten doe of groepslessen volg?
  Ja, dan kun je ook meedoen. We kijken samen hoeveel work-outs je er wekelijks bij kunt doen en op welke dagen.
 • Kan ik meedoen zonder te sporten?
  Nee, dat kan niet. Dit programma is er echt op gericht om met een combinatie van training, voeding en mindset optimaal resultaat te behalen. Als je echt niet wilt sporten en wel graag wilt meedoen, neem dan even contact op met rowan@krachttraining-vrouwen.nl. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.
 • Kan ik meedoen als ik intoleranties of allergieën heb?
  Ja, dat kan. Je hebt de mogelijkheid om bepaalde producten uit te sluiten van je weekmenu's.
 • Kan ik brood blijven eten met dit programma?
  Ja, je kunt brood blijven eten tijdens dit programma. Je eet wel wat minder koolhydraten dan wanneer je een normaal eetpatroon volgt zonder vet te willen verliezen. Maar het is zeker geen koolhydraatbeperkt of koolhydraatarm dieet. Een deel van de lunchrecepten en een deel van de ontbijtrecepten bestaat uit recepten met brood. Daarnaast zijn er ook recepten met wraps of crackers. Als je dat wilt, kunnen we samen kijken hoe we de wraps of crackers in die recepten kunnen vervangen door brood. Zo kun je alsnog regelmatig en eventueel zelfs dagelijks brood eten.
 • Zijn de recepten ook geschikt voor mijn gezin?
  Zeker! De gerechten zijn ook echt lekker, waardoor jij hier samen met je partner en/of kinderen van kunt genieten.
 • Kan ik dit volgen met een drukke lifestyle?
  Ja zeker, het programma wordt op jouw situatie aangepast. Als jij maar twee keer in de week kunt sporten, is dat prima. Je hoeft ook geen uren in de sportschool te staan. Met maximaal een uur ben je wel klaar. Ook kun je ervoor kiezen om thuis te sporten, als dat voor jou handiger is. De recepten in de weekmenu's zijn heel simpel te bereiden, waardoor je wellicht zelfs tijd uitspaart. Met een ontbijtje, lunch of snack ben je vaak maximaal 2 tot 10 minuten bezig. Met het avondeten meestal maar 15 tot 30 minuten. Doordat je niet meer hoeft na te denken over wat je moet eten en met één klik je boodschappenlijstje samenstelt, spaar je ook heel wat tijd uit.
 • Ik zit in de overgang. Kan ik dit dan volgen?
  Dit programma is ook geschikt voor vrouwen in de overgang. Het afvallen is dat vaak iets lastiger, maar je kunt alsnog in 3 maanden 4 tot 12 kilo verliezen met dit programma. Heb je last van kwaaltjes en is het daardoor voor jou lastiger om te sporten? Geef dit dan door bij het invullen van onze vragenlijst, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
 • Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van de tools?
  Nee, de aangegeven prijs is de all-in prijs die je eenmalig betaalt. Voor deze prijs volg je het programma van 3 maanden. Gedurende het gehele traject heb je toegang tot de tools zonder hier extra voor te betalen.
 • Ik wil pas op een latere datum starten. Kan dat?
  Dat kan zeker. Bij het afrekenen kun je aangeven op welke datum je wilt starten. Als je nog niet weet op welke datum je precies kunt starten, kun je dat daar ook aangeven.
 • Ik ga op vakantie in de komende 3 maanden of kan om een andere reden een tijdje niet meedoen met het programma. Kan ik alsnog meedoen?
  Je kunt ook meedoen met het programma als je tussendoor een tijdje niet kunt meedoen. Eén of twee weken vakantie zonder dit programma te volgen heeft wel iets effect op je resultaat, maar je kunt ook dan goede resultaten bereiken in de resterende tijd. Als je langer dan een maand niet mee kunt doen, raden we je pas na die periode met dit programma te starten.
 • Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?
  Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met rowan@krachttraining-vrouwen.nl. Ik beantwoord jouw vraag binnen 2-3 werkdagen.

Twijfel je nog?

Je hebt interesse in het programma, maar je twijfelt misschien toch nog een beetje. Wie zegt dat dit niet het zoveelste programma is dat belooft te helpen en het niet doet?

Ik begrijp je en daarom wil ik je uitleggen wat dit programma uniek maakt. Ik heb lang gezocht naar de beste manier om powervrouwen te coachen op het gebied van training en voeding, waarbij het voor hen juist zo simpel mogelijk zou zijn.

Uiteindelijk heb ik twee tools gevonden die in combinatie ideaal zijn om jouw bodygoals te behalen en het heel eenvoudig voor je maken. Daardoor ben je waarschijnlijk minder tijd kwijt aan training & voeding dan je eerder was, ook al sportte je misschien nog helemaal niet.

Maar er is nog iets wat dit programma echt uniek maakt en dat is de focus op het vergroten van je zelfvertrouwen. Want uiteindelijk is dat vaak het onderliggende probleem. Je denkt dat het grootste probleem is dat je overgewicht hebt, maar uiteindelijk worden je vervelende gedachten en gevoelens daarover veroorzaakt door onzekerheid.

Die gedachten en gevoelens zorgen er juist weer voor dat het alleen maar lastiger wordt om vet te verliezen. Daarom gaan we ook hierop focussen, zodat jij aan het einde van dit programma weer in je eigen kracht staat en straalt.

Gemotiveerde vrouwen die bereid zijn met zichzelf aan de slag te gaan maken met dit programma de juiste keuze. Het is nu maar een investering van eenmalig 147 EUR (i.p.v. 197 EUR) Dat lijkt misschien een hele investering, maar vergeleken met wat het je gaat opleveren is dat eigenlijk helemaal niets.

Wat zou het jou waard zijn om 4 tot 12 kilo te verliezen en vol zelfvertrouwen te stralen? Waarschijnlijk veel meer dan het bedrag wat wij nu vragen...

Het is wel belangrijk dat je niet twijfelt en er 100% voor wilt gaan, anders gaat het je niet het gewenste resultaat opleveren.

Ben jij bereid om echt aan de slag te gaan met jezelf en er jouw energie in te steken?

Ben jij bereid om eenmalig 147 EUR in jezelf te investeren en binnen 3 maanden de powervrouw te worden die jij kunt zijn?

Dan willen wij heel graag dat jij meedoet, zodat we samen succes kunnen behalen!

Wacht niet langer...

Wil jij vol zelfvertrouwen op een terrasje of in een restaurant zitten zonder het gevoel te hebben dat iedereen over je oordeelt? En wil je weer blij zijn als je in de spiegel kijkt? Doe dan mee met dit driemaandelijkse traject voor slechts eenmalig 147 EUR (i.p.v. 197 EUR) en verlies 4 tot 12 kilo!

Na je aanmelding ontvang je een e-mail waarin we je vragen een vragenlijst te beantwoorden. Deze informatie gebruiken wij om een persoonlijk trainingsschema voor je samen te stellen.

Vlak voor jouw gewenste startdatum ontvang je een link om je gegevens in te vullen voor je weekmenu's. Na het invullen van je gegevens ontvang je direct jouw eerste weekmenu.

Ook ontvang je vlak voor jouw gewenste startdatum een uitnodiging voor onze trainingsapp. Hierin zetten wij jouw op maat gemaakte work-outs voor je klaar.

100% tevredenheidsgarantie.
Binnen 30 dagen niet goed = geld terug.

Vrouw die veel gewicht is verloren

Veilig Betalen

100%
NIET GOED =
GELD TERUG
GARANTIE


Tevredenheidsgarantie

Je bent volledig beschermd met onze 100% Tevredenheidsgarantie.

Ben je toch niet tevreden? Als je dit binnen 30 dagen na de start van het programma bij mij meldt, ontvang je jouw geld terug.

Rowan Blom


Krachttraining Voor Vrouwen
Hortensialaan 92
1702KG Heerhugowaard
KVK: 70019452

admin@krachttraining-vrouwen.nl

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid